Ford SecuriAlert kertoo, jos autoon yritetään murtautua

Vaikka ihmiset ovat olleet pandemian aikana enemmän kotona, automurtoja 
ja -varkauksia tapahtuu edelleen. Autojen hälytyslaitteet voivat estää varkauksia tai niiden yrityksiä, mutta hälytys voi jäädä omistajalta huomaamatta erityisesti kaupungeissa. Auton ollessa pysäköitynä kadun varrelle tai kauemmaksi kotoa voi olla, että hälytysäänen ei huomaa tulevan omasta autosta tai sitä ei kuule ollenkaan.

Fordin ratkaisu ongelmaan on älypuhelimeen yhdistetty SecuriAlert-hälytysjärjestelmä, joka on nyt saatavilla ensimmäistä kertaa myös henkilöauton omistajille. Järjestelmä on jo aiemmin ollut käytössä Fordin hyötyajoneuvoissa nimellä Guard Mode.

Kun SecuriAlert on otettu käyttöön, se lähettää auton omistajan älypuhelimeen ilmoituksen, jos auton ympärillä tapahtuu jotain poikkeuksellista – esimerkiksi yritys avata ovia tai päästä autoon sisään avaimella. Tämän ansiosta asiakkaat voivat olla rauhallisin mielin silloinkin, kun auto ei ole näkö- tai kuuloetäisyydellä.

Näin SecuriAlert toimii

Järjestelmän voi ottaa käyttöön ja sulkea nopeasti ja helposti FordPass-mobiilisovelluksen avulla. Aktivointi tehdään auton ulkopuolella.

SecuriAlert käyttää auton sensoreita havaitakseen, jos autoon yritetään päästä sisään. Tällöin auto lähettää FordPass Connect -modeemia käyttäen omistajalle välittömästi ilmoituksen omistajan älypuhelimen FordPass-sovellukseen, josta on luettavissa hälytyksen ajankohta, syy ja auton sijainti.

SecuriAlert lähettää hälytyksen myös, jos auton ovi yritetään avata tai auto käynnistää avaimella eli tilanteissa, joihin auton hälytysjärjestelmät eivät yleensä reagoi. Tämä ansiosta on mahdollista estää esimerkiksi kopioidulla tai varastetulla avaimella pääsyn autoon.

SecuriAlert on helppo ja nopea passivoida FordPass-sovelluksen kautta, kun omistaja on palaamassa autoonsa.

Osa Fordin kattavia liitettävyyspalveluita

Tänä vuonna ensin Fordin hyötyajoneuvoihin esitelty SecuriAlert on yksi Fordin liitettävyyspalveluista.

Lähde: MyNewsDesk


Muuta luettavaa muualta älypuhelimista

Älypuhelimen valinta lapselle

Älypuhelin lapselle valinnassa korostuu turvallisuus ja kasvatukselliset näkökulmat. Lasten älypuhelimet ovat yleensä varustettu erilaisilla rajoitus ominaisuuksilla, jotka auttavat vanhempia valvomaan lastensa puhelimen käyttöä. Monissa malleissa on mahdollisuus asettaa aikarajoituksia, estää tiettyjen sovellusten käyttöä tai seurata lapsen sijaintia.

Paras älypuhelin vanhukselle

Älypuhelin vanhukselle älypuhelin valinnassa keskeistä on helppokäyttöisyys ja selkeä käyttöliittymä. Monille vanhuksille teknologian käyttö voi olla haastavaa, joten älypuhelimen tulisi tarjota mahdollisimman yksinkertainen ja intuitiivinen käyttökokemus. On olemassa erityisiä senioripuhelimia, jotka on suunniteltu vanhempien käyttäjien tarpeisiin. Ne tarjoavat suuria näppäimiä, selkeitä symboleita ja ääniohjaus mahdollisuuden helpottamaan käyttöä.

Kuinka valita paras älypuhelin?

Jos etsit huippuluokan suorituskykyä, uusimpia teknologisia ominaisuuksia ja parasta käyttökokemusta, paras älypuhelin saattaa olla sinulle sopiva vaihtoehto. Parhaan älypuhelimen valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten suorituskyky, kameraominaisuudet, näytön laatu ja muotoilu.

Hyvä edullinen älypuhelin

Usein älypuhelimen valintaa ohjaa budjetti. Edullinen älypuhelin voi olla erinomainen vaihtoehto, kun halutaan säästää rahaa mutta samalla nauttia perustoiminnoista. Markkinoilla on lukuisia hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia ilman suurta hintalappua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *