IVECO siirtyy sähköön uuden eDAILYn myötä

IVECO esitteli tänään upouuden päästöttömän eDAILYn IAA Transportation 2022 -messuilla Hannoverissa.

Ikonisen Dailyn sähköiseksi kaksoseksi suunniteltu eDAILY kattaa kaikki kevyen hyötyajoneuvon käyttökohteet niin raskaat tehtävät kuin muunnoksetkin. Tämä on ainutlaatuista markkinoilla, joilla sekä tarjonta että kysyntä keskittyvät edelleen kaupunkitoimituksiin. eDAILY laajentaa potentiaalista kiinnostusta sähköä kohtaan ja on olennainen osa liikennealan irtautumista hiilestä.

  • Ei rajoituksia: ei päästöjä, melua tai liikkumisrajoituksia, vaan enemmän tehokkuutta ja mukavuutta.
  • Ei esteitä: samat korivariantit, rahtikapasiteetti ja suorituskyky kuin Dailyllä.
  • Ei tarvetta muuttaa prosesseja ja tapoja: sama ajettavuus ja kuormituskyky, riippumaton toimintamatka jopa 400 km kaupunkikäytössä.
  • eDAILY on luotettava ja kannattava päästötön ratkaisu kaupunkien jakelu- ja muihin tehtäviin. eDAILYn myötä myös korinrakentajat voivat liittyä sähköiseen vallankumoukseen.
  • eDAILYn tuottavuutta ja helppokäyttöisyyttä parantaa digitaalisten ja sähköisten palvelujen kattava ekosysteemi: parhaiten sopiva latausinfrastruktuuri päivittäiseen energianhallintaan, etädiagnoosi ja ennakoiva huolto ja uusi käyttöperusteiseen maksuun perustuva GATE-liiketoimintamalli.

– Sähkö on tulevaisuutta, ja me haluamme tuoda sähköistämisen kaikkien asiakkaidemme ulottuville. IVECOn tuotekehitysstrategian ja siirtymäsuunnitelman keskeisenä osana suunnittelimme eDAILYn. Tavoitteenamme oli tehdä sen koko mallistosta sähköinen säilyttäen samalla ominaisuudet, joista ajoneuvo tunnetaan: kestävyys, luotettavuus, monipuolisuus, kantavuus ja suorituskyky. eDAILY tuo sähkön uusiin tehtäviin ja uusille asiakkaille – siitä pitävät huolen laaja mallisto, täysin modulaarinen akkusarja ja mukautuvuus monenlaisiin muunnoksiin ja sovelluksiin, kertoo IVECO Finland OY:n Country Sales Manager Tuomas Virén.

Uudessa eDAILYssä on päivitetty IVECO-logo, jossa on kevyemmät, ketterämmät ja dynaamisemmat kirjaimet perustuen brändin perintöön, innovaatioilla tehostettuna.

eDAILY on jo tilattavissa ympäri Eurooppaa, ja toimitukset alkavat ensi vuoden alusta.

Erillisellä verkkosivustolla asiakkaat voivat tutustua eDAILYn omistajille räätälöityihin moniin ominaisuuksiin, kuten eMission Simulatoriin, joka on saatavana kaupoista ja IVECO ON -mobiilisovelluksesta, ja koostaa näin tehtäväänsä parhaiten sopivan ratkaisun.

Lähde: Iveco
Kuva: Iveco


Mielenkiintoista luettavaa muualta

Pelaamista ja muuta ajanvietettä aikuisille

Siitä lähtien kun kotitietokoneet ja pelikonsolit tulivat koteihin 80-luvulla, on yleinen asenneilmapiiri pelaamista kohtaa muokkaantunut nykyisenlaiseksi. Nykyään on nimittäin aivan hyväksyttävää aikuisille sekä miehille, että naisille pelata mobiilipelejä, vaikka linja-autopysäkillä, kahvitauolla tai vaikkapa metrossa matkustaessaan. Kaikenlaiset mobiilipelit ovat lisääntyneet, niin kasinopelit kuten vaikkapa ruotsalaisen NetEnt pelistudion suosikit, e-urheilupeli esportal sivustolta kuin muut ajanvietepelit – itseasiassa markkinoilla on jopa omia pelipuhelimiakin jo saatavilla. Yhtä hyvin sitä voi pelata pasianssia tai laittaa bingo kierroksen käyntiin. Ja olet sitten ruotsinkielinen tai suomenkielinen tms, niin omalla kielelläsi pääset pelaamaan aivan yhtä hyvin – esim. Duelzin pelit ovat täysin ruotsin kielelläkin saatavissa. Pelaamistahan voi nykyään mobiilisti harrastaa aivan loistavasti sitten myös lomamatkalla, vaikka siellä Kanariansaaret -kiertomatkalla ensi talvena.

Pelaamisen ohessa ei pidä unohtaa liikuntaa, lue vaikka Sim Liivik ajatuksia. Ja kaiken tekemisen, opiskelun ja mahdollisen itsensäkehittämisen parissa, kannattaa miettiä niitä omia talousasioitakin, ja siinä mielessä pienlaina saattaa olla mielenkiintoinen vaihtoehto. Eihän sitä koskaan tiedä, jos kaiken uuden oppimisen ohessa mieleesi tuleekin tehdä kotiisi retrosisustus. Retro voi tulla vastaan ihan tulevana jouluna, esimerkiksi pakkausmateriaalit – niissä kun alkaa olla vaikka kuinka paljon vaihtoehtoja jo aivan kotioloissakin. Ps. tiedätkö muuten mikä Budbee on, ja mitä se toi tullessaan Suomeen? Ja muute joulusta puheenollen, mitä jos tänä jouluna teettäisit julisteet omasta kuvasta, tai jopa t-paidan omalla tekstillä ystävällesi? Tai miksei vaikka The Witcher eli noitusin kirjojen ja TV-sarjan innoittamana jotain sinnepäin?

Entäs sitten se turvallisuus ja netissä pelaaminen? Nettiliikenne lienee hyvin suojattua, mutta muuten kannattaa miettiä niitä VPN-ratkaisuja, yritysturvallisuutta ja sitä oman laitteen turvasovelluksia, ovat ne kunnossa, ja ovatko oman laitteesi sovellukset edes ajan tasalla eli päivitettyjä?

Mikä ihmeen 5G-verkko?

5G-verkko tarkoittaa viidennen sukupolven datayhteyttä mobiilitekniikassa. 5G-tekniikassa voidaan käyttää noin kymmenkertaista tiedonsiirtonopeutta 4G:hen verrattuna, joten se sopii edeltäjäänsä paremmin myös kodin ainoaksi internetyhteydeksi.

Autoteippaukset ja muut mainosteippaukset

Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon auton teippaus maksaa? Tai jos oma firma on kaukana ”kaikesta”, niin kuinka vaikeata on itse kiinnittää omaa firman autoa varten tilatut teipit? Lohjalla toimiva Mainosteippaamo Omalogo Oy on tuottanut autoihin teippauksia jo vuosia, ja lähettänyt niitä myös oma toimiseen teippaamiseen ympäri Suomen. Teipit lähetetään Matkahuollossa yhtä helposti Helsinkiin kuin vaikkapa Utsjoelle. Yhtä lailla on mahdollista tilata myös oma ikkunateippaus tai se ikkunateippi ja ikkunatarra Matkahuollon kautta, mutta yleisesti esimerkiksi Omalogo Oy tuottaa myös toimituksen eli teippaa teipit autoon tai ikkunaan asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja tarvittaessa auttaa myös suunnittelussa. On myös luonnollista, että Omalogo Oy ei tee teippauksia yli 100 kilometrin etäisyydelle Lohjasta, sillä silloin matkakulut ja matka-aika kus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *