Jenkkifutisliitto siirtyi sähköautoaikaan

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liito on solminut yhteistyösopimuksen Maxus-autoja maahantuovan RSA:n kanssa.  Jatkossa jenkkifutisliiton kuljetukset hoidetaan Maxus-sähkökalustolla.

Jenkkifutisliiton kuljetuksia on hoidettu viimeisen kolmen vuoden aikana dieselkäyttöisellä leasing-pakettiautolla. Sopimuksen umpeutumisen lähestyttyä aukesi ovi keskusteluihin kumppanuudesta Maxus-autoja maahantuovalla RSA:lla myyntipäällikönä toimivan Heidi Niemisen kanssa. Maxuksen koko mallisto on 100% sähkökäyttöisiä ja valikoimasta löytyy malli SAJL:n eri tarpeisiin niin tavara- kuin henkilökuljetuksissa.

Toiminnanjohtaja Mika Heinonen on tyytyväinen, että uusi kumppanuus auttaa toteuttamaan SAJL:n ympäristöohjelmaa tehokkaasti:

-SAJL teki viime vuonna ympäristöohjelman, jonka yhtenä teemana on liikenne. Liikenne on urheilun suurin ympäristöhaaste, joten toimet sen päästöjen vähentämiseksi ovat konkreettista vaikuttamista. Yhteistyöllä Maxuksen kanssa pääsimme sujuvasti siirtymään sähköautoaikaan ja viestimään siitä sekä jäsenistöllemme kotimaassa että kansainvälisesti. Vantaalla 30.7.-7.8. järjestettävissä Naisten MM-kisoissa Maxukset tulevat liikuttamaan sekä kansainvälisiä vieraita että tapahtuman rakentamiseen tarvittavaa kalustoa.

Jenkkifutisliiton tapahtumapäällikkö Marianne Pahkala ehti jo kokeilemaan Maxusta vieraillessaan naisten maajoukkueen leirillä Pajulahdessa ja oli innoissaan:

-Ajokokemus oli miellyttävä ja auton lataaminenkin sujui näppärästi laajan latausverkoston ansiosta. Lisäksi tuntuu hyvältä, että pidemmätkin leiri- ja tapahtumamatkat kuljetaan nyt ekologisesti ilman turhaa ympäristöhaittaa.

Myös Maxuksen Heidi Nieminen on yhteistyöstä innoissaan ja pitää SAJL:n seuroilleen näyttämää esimerkkiä sähköautoilun suosimisesta hyvänä.

-On hienoa päästä aloittamaan yhteistyö SAJL:n kanssa uuden aikakauden sähköisen autoilun merkeissä. Maxus tarjoaa laajan sähköisen automalliston sekä henkilö- että hyötyajoneuvojen osalta ja uskomme, että mallistostamme löytyvät sopivat mallit myös SAJL:n erilaisiin tarpeisiin. Sähköinen autoilu on tullut jäädäkseen ja lisää suosiotaan Suomessa jatkuvasti. Siksi onkin hienoa, että SAJL on mukana näyttämässä esimerkkiä seuroilleen ja koko suomalaiselle yhteiskunnalle, kuinka useat erilaiset kuljetustarpeet hoituvat kätevästi sähköllä autoilun päästövaikutuksia minimoiden.”  

Odotamme turvallisia ajokilometrejä uuden välineistömme ratin takana ja pitkää kumppanuutta Maxuksen kanssa.

Samalla tavalla kuin urheilussa ja liikenteessä siirrytään vähitellen tavalla tai toisella sähköön, niin on tehty myös pajatsojen ja vastaavien eli rahapelien kanssa, joista voit lukea lisää kasinotarjouksia.com sivustolta. Muista että rahapelit ovat sitten vain aikuisille, ja vain ajanvietteeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *