Suomen sähköistäminen jatkuu – Volkswagen ID.3:n uudet malliversiot

Volkswagenin täyssähköauto ID.3:n myynti alkoi kesäkuussa 1ST-lanseerausmalleilla. Nyt Suomen ennakkovaraajat ovat käyttäneet osto-oikeutensa ja kiintiön vapaat autot ovat kenen tahansa tilattavissa.

Seuraavaksi Volkswagen ID.3 -täyssähköauto jatkaa Suomen valloitusta uusilla erikoismalleilla. Erikoismalleihin on valittu varusteiksi eri kohderyhmille suosituimmiksi katsottuja varusteita ja lisävarusteita pystyy valitsemaan rajatusta valikoimasta.

Näiden viiden uuden erikoismallin varusteet ja lisävarusteet julkaistaan hinnastojen julkaisun yhteydessä syksyllä.

Saksassa alle 30 000 euroa maksavan ID.3 Pure -perusversion myynti alkaa Suomessakin alkuvuodesta 2021. ID.3 Pure on varustettu 45 kWh akulla ja sen toimintamatka on noin 330 km (WLTP).

Erikoismallit Life, Business, Family, Tech ja Tour

Volkswagen ID.3:n erikoismallit Life, Business, Family ja Tech on varustettu 58 kWh:n akulla (Pro). Sähkömoottori tuottaa tehoa 150 kW (204 hv) ja maksimivääntö on 310 Nm. Näillä arvoilla ID.3 kiihtyy 0–100 km/h 7,3 sekunnissa. Toimintamatka on jopa 420 kilometriä (WLTP).

Volkswagen ID.3:n erikoismalli Tour on varustettu suurimmalla 77 kWh akulla (Pro S). ID.3 Tour -erikoismalli on aina nelipaikkainen ja sen toimintamatka on peräti 550 kilometriä (WLTP).

Näiden viiden uuden Volkswagen ID.3 -erikoismallin toimitukset alkavat loppuvuodesta 2020. Tänä vuonna toimitettavissa autoissa ei ole vielä aktivoituna App Connect -toimintoja eikä AR-HUD-tuulilasinäytön lisätyn todellisuuden ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet päivitetään autoihin ohjelmistopäivityksellä vuoden 2021 ensimmäisen kvartaalin aikana. Mikäli on valmis odottamaan auton toimitusta alkuvuoteen 2021 silloin autossa on jo kaikki toiminnot käytössä luovutushetkellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *