UUSI PEUGEOT PARTNER NYT MYÖS SUORITUSKYKYISENÄ NELIVETONA

Vuoden 2019 alussa PEUGEOT lanseerasi Suomessa myyntiin uuden PEUGEOT PARTNERin, joka palkittiin Vuoden Hyötyajoneuvo 2019 (IVOTY 2019) –nimityksellä jo ennen kansainvälistä lanseeraustaan. Uudistunut PARTNER on saanut raikkaan ja Peugeotin uutta ilmettä mukailevan vahvan ulkomuodon. Kuljettajan avuksi siihen on saatavilla jopa 20 erilaista ajoavustinta sekä runsas määrän henkilöajoneuvoista tuttuja vakiovarusteita kuten polttoainekäyttöinen lisälämmitin, ajovaloautomatiikka, sähkötoiminen käsijarru, sähkösäätöiset ja lämmitettävät ulkopeilit, vakionopeuden säädin tai jäähdytettävä hansikaslokero.

Uutuutena malliin saa monia kokoluokassa ennen näkemättömiä varusteita, kuten ylikuormahälytin tai ahtaan paikan ajoissa auttava, peruutuspeilin tilalla sijaitsevassa näytössä niin etu-, taka- kuin kuolleenkulman tapahtumat esittävä Surround Rear Vision –järjestelmä.

Kompaktista koostaan huolimatta PEUGEOT PARTNER on ammattilaisen työväline: 4,40 m (XL-versio 4,75 m) pitkän auton takatilan tilavuus on 3,30 – 3,80 m3 (XL-versio 3,90 – 4,40 m3) ja PARTNER kuljettaa jopa 2 Eurolavaa sekä kuormaa 650 kg:sta 1000 kg:aan.
Vakiona PARTNERin ohjaamon keski-istuimen selkänoja on alas taittuva ja se toimii kirjoitusalustana. Multiflex-istuin taas tuo 1,2 m lisää pituutta tavaratilaan ja 0,5 m3 lisää tilavuutta ylös nousevan reunimmaisen matkustajan istuimen sen sen alaosan läpilastauksen avulla.

Ajo-ominaisuuksilta PEUGEOT PARTNER on henkilöautomainen. Se käyttää hyväkseen valmistajan uusista henkilöautomalleista tuttua EMP2-alustaa, joka on ketterä kaupunkiajossa tai ahtaissa tiloissa.  PARTNERIN kääntösääde on vain 10,82 m (XL-versiossakin vain 11,43 m). 8-vaiheinen automaattivaihteisto puolestaan tekee ajosta vaivatonta. Matkustamo on tunnelmaltaan viihtyisä ja PEUGEOT i-Cockpit tuo kaikki säätimet aivan kuljettajan ulottuville ja osan 8” kosketusnäyttöön.


PEUGEOT PARTNER 4×4 

Aiemmin PEUGEOT PATRNER on ollut saatavana etuvetoisena tehokkailla bensiini- ja dieselmoottoreilla, mutta nyt mallisto on kasvanut suorituskykyisellä nelivetovaihtoehdolla. Uutuutena mallistoon on tullut dieselvoimalinja BlueHDi 130 4×4, joka on saatavana sekä M että XL -pituudessa.

Neliveto on toteutettu siten, että se nostaa mallin omamassaa mahdollisimman vähän ja mallien vakiovarustukseen kuuluu aina 60 mm korotettu maavara, alustan suojaus, sähköinen vetotavan valitsin ja alamäkihidastin. Lisäksi nelivetomalleihin on muun lisävarustevalikoiman lisäksi saatavana takatasauspyörästön lukitus ja 20 mm maavaran lisäkorotus. Valmistajana ovat yhteistyössä Groupe PSA sekä nelivetovalmistaja Dangel Automobiles.

PARTNER 4×4 :n Suomen hinnat on nyt julkaistu. Nelivetomalleille on muiden Peugeot hyötyajoneuvojen tavoin voimassa 5 vuoden kilometrirajoittamaton takuu myös ammattikäyttöön.


PEUGEOT PARTNER hinnat 10.6.2019


Lue lisää uutisia liikenteestä ja autoista autotjaliikenne.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *