Ford julkisti täysin uusien Transit ja Tourneo Custom PHEV-mallien sekä Transit Custom -malliston uutuuksien hinnat

Täysin uuden Transit Customin ja Tourneo Customin myyntimallistot laajenevat Fordin julkaistessa Transit Custom PHEV-, Jatko-ohjaamo-, Kombi- ja Multicab-mallien sekä Tourneo Custom PHEV -mallien Suomen hinnat. Nyt hinnoiteltujen tuotteiden valmistus käynnistyy alkuvuonna 2024 ja ensimmäisiä autoja odotetaan maahan kevään/alkukesän aikana.

Ford tuo täysin uudet Transit ja Tourneo Custom -mallistonsa markkinoille vaiheittain. Polttomoottorimallien myynti ja tuotanto on jo käynnistynyt ja ensimmäisiä dieselmalleja odotetaan Suomeen vuodenvaihteeseen mennessä.

”Uuden Transit Customin myynti on lähtenyt erittäin hyvin käyntiin, ja erityisesti asiakkaita on ilahduttanut nelivetomallin saatavuus tähän tonniluokan pakettiautoomme. Nyt voimme tarjota vielä enemmän vaihtoehtoja asiakkaiden eri tarpeisiin, kun pääsemme avaamaan sekä ladattavan hybridin että uusien korimallien tilauskirjat. Asiakkaillamme on nyt mahdollisuus hankkia hankinta- ja käyttökustannuksiltaan todella kustannustehokas ladattava pakettiauto vastaavan polttomoottorimallin hinnalla”, iloitsee Reima Sievänen, myyntijohtaja, Ford Pro Suomi. ”Kun mallisto täydentyy myöhemmin myyntiin tulevalla täyssähkömallilla, on Transit Custom -mallisto kaikkien aikojen laajin, digitaalisin ja innovatiivisin.”

Monipuolisuutta ja joustavaa käytettävyyttä uudella ladattavalla hybridillä

Täysin uuden Transit Custom PHEV -mallin hybriditekniikka tuo joustoa ja hyötyjä asiakkaille ja helpottaa siirtymistä sähköistyneisiin ajoneuvoihin. Mallissa yhdistyvät polttoainetaloudellisuus ja mahdollisuus päästöttömään ajoon tinkimättä Transit Customin polttomoottorimallien ominaisuuksista. Mallin hybriditekniikka on Kugasta tuttu ja siihen kuuluu 2,5 litran Atkinson-bensiinimoottori ja 111 kW sähkömoottori yhdistettynä eCVT-automaattivaihteistoon. Transit Custom PHEV on aina etuvetoinen.

Transit Custom PHEV -mallin 16,5 kWh akku (nettokapasiteetti 11,8 kWh) antaa mallista riippuen 49-54 kilometrin sähköisen toimintamatkan. Tehoa autossa on 232 hv ja vetopaino 2300 kg. Mallin kattavaan vakiovarustukseen kuuluu muun muassa LED-ajovalot. Valinnaisvarusteena PHEV-malliin on myös saatavana täyssähköisestä Ford E-Transitista tuttu ProPower Onboard 2,3 kW virran ulosotto.

Transit Custom PHEV Van -mallin hinnat alkavat 47 707 eurosta (320 L1 Trend 232hv PHEV). Van-malliin on Trend-varustetason lisäksi saatavana Limited- ja Sport-varustetasot.

Myös Transit Custom Jatko-ohjaamo-, Kombi- ja Multicab-korimalleihin on saatavana PHEV-voimansiirto.

Uusi Multicab – uusi nerokas ratkaisu niin työhön kuin vapaa-aikaan

Luokassaan ainutlaatuisessa Transit Multicab -mallissa voi sen innovatiivisen L-mallisen tavaratilaratkaisun ansiosta kuljettaa yli kolme metriä pitkiä tavaroita. Mallissa on vakiona viisi istuinpaikkaa (3+2), minkä lisäksi se on valinnaisesti saatavana nelipaikkaisena kahdella etuistuimella. Vapaa-ajankäytössä tavaratilaan voi pakata esimerkiksi kajakit, maastopyörät, retkeilyvälineet ja matkatavarat – ja viisi henkilöä matkustaa mukavasti ja tyylikkäästi linjakkaan henkilöautomaisella ajoneuvolla.

Multicab-mallien hinnat ovat alkaen

  • Transit Custom Van 320 L2 2.0 TDCi 170 hv -dieselmalli (N1): 80 729,76 €
  • Transit Custom Van 320 L2 232hv PHEV (N1): 53 731,83 €

Kombi-mallissa isompikin porukka matkustaa mukavasti

Transit Custom Kombi -mallissa on istuinpaikat 1+8 henkilölle. Malli on saatavana 2.0 litran 136 hv dieselmoottorilla manuaali- ja automaattivaihteisena sekä automaattivaihteisena ladattavana hybridinä, jossa on tehoa 232 hv. Kaikkiin malleihin on valittavissa kattavasti varustellut Trend ja Limited -varustetasot.

Suomen myyntimallistossa olevat Kombi-mallit ovat aina M1-ajoneuvoluokan henkilöautoja.

Kombi-mallien hinnat ovat alkaen

  • Transit Custom Kombi 320 L2 2.0 TDCi 136 hv: 65 600,29 €
  • Transit Custom Kombi 340 L2 232hv PHEV: 55 179,81€

Tourneo Custom PHEV – premium-tason laatua ja mukavuutta matkustamiseen

Kahdeksanpaikkaisessa Tourneo Custom PHEV -tila-autossa on sama hybriditekniikka kuin Transit Custom PHEV -pakettiautossa. Etuvetoinen bensiinimalli on kustannustehokas ja suorituskykyinen vaihtoehto dieselmallille. Mallin sähköinen toimintamatka on 49-55 kilometriä. Akun ollessa tyhjä hybriditekniikka toimii itselataavana hybridinä, mikä alentaa polttoainekustannuksia omalta osaltaan.

Tourneo Customin hinnat ovat alkaen

  • Tourneo Custom 320 L1 Trend 2.0 TDCi 136 hv AWD:
    71 053,30 €
  • Tourneo Custom 340 L1 Trend 232hv PHEV: 51 146,12 €

Tourneo Customiin on saatavana varustetasot Trend, Titanium ja Titanium X sekä uusi Active. Varustetaso on kattava kaikissa varustesoissa. Myös Tourneo Custom PHEV -malliin on saatavana ProPower Onboard 2,3 kW virran ulosotto.

Transit ja Tourneo Customit valmistetaan Turkissa Ford Otosanin tehtaalla.

Lähde ja kuvat: Ford


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Ovatko luonteistuotteet sinulle tuttuja?

Luontaistuotteet ovat tuotteita, jotka on valmistettu luonnon raaka-aineista ilman keinotekoisia lisäaineita. Ne voivat olla esimerkiksi vitamiineja, mineraaleja, yrttejä tai muita luonnonaineita. Luontaistuotteiden käyttö perustuu usein perinteisiin ja kansanlääkintään, ja ne ovat olleet osa ihmiskunnan terveydenhoitoa tuhansia vuosia. Vaikka monet luontaistuotteet ovat peräisin perinteisistä hoitomuodoista, nykypäivänä niitä tutkitaan tieteellisesti ja niiden tehoa ja turvallisuutta arvioidaan kliinisissä kokeissa.

Makuja helsingin ravintolamaailmasta

Helsingissä ruokakulttuuri kukoistaa monipuolisissa ravintoloissa. Tarjolla on kaikkea perinteisestä suomalaisesta ruoasta kansainvälisiin herkkuihin. Helsingin ravintolat tarjoavat makumatkoja eri puolille maailmaa, unohtamatta paikallisia makuja. Olipa mielessä fine diningia tai rennompaa tunnelmaa, Helsingin ravintolat tyydyttävät jokaisen ruokahalun.

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *