Volkswagen ID.3 1ST -erikoismallin ennakkovaraus alkoi Suomessa

Volkswagen aloitti uuden täyssähköisen ID.3 1ST -erikoismallin ennakkovarauksen Suomessa.

Volkswagenin täyssähköisen ID.-perheen ensimmäinen malli ID.3 saa ensi-iltansa Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa 2019. Nyt asiakkailla on kuitenkin mahdollisuus varata ennakkoon oma ID.3 1ST -erikoismalli. Tekemällä ennakkovarauksen nettilomakkeella Volkswagen.fi-sivustolla ja maksamalla 1 000 €:n suuruisen ennakkovarausmaksun, saa asiakas mahdollisuuden tilata ID.3 1ST -erikoismallin ensimmäisten joukossa, jo ennen kuin varsinainen myynti alkaa.

Volkswagenin täyssähköauton ID.3 1ST -erikoismallin myynnin alkaessa maahantuoja on sähköpostitse asiakkaaseen yhteydessä, jolloin asiakas voi päättää minkä Volkswagen-jälleenmyyjän kanssa haluaa ostosopimuksen suhteen edetä. Volkswagen ID.3 1ST -erikoismallin tuotannon määrä on rajattu, joten ennakkovaraajat varmistavat saavansa auton ensimmäisten joukossa Suomessa, ja toimitusaika on näin mahdollisimman lyhyt. Ennakkovarauksen hinta huomioidaan osana ostosopimusta.

Volkswagen ID.3 1ST -erikoismalli on varustettu 58 kWh:n akulla ja sen toimintamatka on jopa 420 km (WLTP). ID.3 1ST -erikoismallin akkua voi ladata enimmillään 100 kW:n teholla. Ennakkovarausvaiheessa Volkswagen ID3. 1ST -erikoismalli on saatavilla neljällä eri värillä ja kolmella eri varustelutasolla:

  • ID.3 1ST, jossa on laaja valikoima mukavuusominaisuuksia, kuten navigaatiojärjestelmä ja puheohjaus
  • ID.3 1ST Plus, jossa on lisäksi IQ. Light -ajovalot ja monivärinen sisusta ja ulkoväri
  • ID.3 1ST Max, jossa on edellä mainittujen lisäksi innovatiivisia uutuuksia, kuten täysin uudenlainen tuulilasinäyttö AR Head Up Display sekä XL panoraamakattoluukku.

Volkswagenin täyssähköauto ID.3 toimitetaan asiakkaille CO2-neutraalina. Sekä akkutuotanto että itse auton tuotanto on suunnattu vastaamaan asetettua tavoitetta, esimerkiksi käyttämällä uusiutuvaa energiaa aina kun mahdollista. Vääjäämättömät päästöt tuotantoprosessissa kompensoidaan erilaisilla vahvistetuilla ympäristöprojekteilla.

Volkswagen ID.3 1ST -erikoismallin ennakkovarauskampanjaan osallistuu 29 maata ympäri Euroopan ja saataville tulee 30 000 auton erikoiserä. ID.3 1ST:n tuotanto alkaa loppuvuodesta 2019 ja ensimmäiset asiakastoimitukset alkavat kesällä vuonna 2020. Tulevina vuosina Volkswagen suunnittelee toimittavansa asiakkailleen noin 100 000 ID.3-täyssähköautoa joka vuosi.

Volkswagen ID.3 saa ensi-iltansa Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa 2019, jolloin kerrotaan lisää auton teknisistä ja muista ominaisuuksista.

Ennakkovaraus oheisesta linkistä: https://www.volkswagen.fi/fi/mallit/id.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *