Mercedes-Benz esittelee viisi täysin uutta sähköautomallia

 • Mercedes-Benz on näyttävästi esillä IAA MOBILITY 2021 -autonäyttelyssä 7.–12.9.
 • Lead in Electric -teeman mukaisesti tähtimerkki esittelee viisi uutta täyssähköautomallia
 • Ensiesittelyssä uudet EQE, EQB, Mercedes-Maybach-konseptimalli, uuden sukupolven smart sekä Mercedes-AMG:n täyssähköinen ylellinen sedan
 • Näyttelyn seuraaminen entistä helpompaa myös etänä Mercedes me median ja sosiaalisen median välityksellä

Mercedes-Benz kiihdyttää siirtymää kohti sähköistä liikennettä Münchenin IAA MOBILITY 2021 -autonäyttelyssä syyskuun alussa. Näyttelypäivänä 7.–12.9. sekä niitä edeltävinä lehdistöpäivinä 5.–6.9. esitellään ensi kertaa yhteensä kahdeksan uutuusmallia, joista viisi on täyssähköautoja ja yksi erittäin suorituskykyinen hybridimalli. Ensi-iltojen runsaus korostaa Mercedes-Benzin voimaa sähköisen liikkumisen edelläkävijänä Lead in Electric -näyttelyteeman mukaisesti. Münchenissä ensiesteltävät mallit ovat:

 • EQE: Mercedes-EQ:n urheilullisessa edustusluokan sedanissa yhdistyvät dynaaminen suorituskyky ja ajo-ominaisuudet rentouttavaan ja mukavaan matkustuskokemukseen. Sitä korostavat ylellisen tilava matkustamo ja kuin yhdestä puusta veistetty atleettinen ja itsevarma korimuotoilu.
 • EQB: Tilava EQB vastaa monen sähköautoa harkitsevan perheellisen ja paljon harrastavan asiakkaan käyttötarpeisiin. Kiinassa jo ensiesitelty 7-paikkainen sähköautomalli ensiesitellään Euroopassa IAA-näyttelyssä Münchenissä.
 • Mercedes-Maybach: Absoluuttisen edustusluokan autonvalmistajan konseptimalli antaa ensiaavistuksen siitä, kuinka 100-vuotiset perinteet kääntyvät uudelle aikakaudelle ja vuosisadalle.
 • smart: Näyttelyssä nähdään ensimmäinen uuden sukupolven täyssähköinen smart.
 • Mercedes-AMG: Kuinka sähkövoima ja AMG DNA voidaan sovittaa yhteen? Mercedes-AMG osoittaa ylellisellä sedanilla, että auton ympäristöystävällisyys ei sulje pois vaikuttavaa ja tunnepitoista ajokokemusta.
 • Mercedes-AMG E Performance: Mercedes-AMG esittelee Münchenissä myös ensimmäisen Affalterbachissa valmistetun, E Performance -tunnuksella varustetun hybridimallinsa.
 • Mercedes-Benzin uutuudet: S-sarjasta esitellään panssaroitu S-Guard ja C-sarjasta All-Terrain-malli, joka on omimmillaan erittäin huonoissa tie- ja sääolosuhteissa.

Digitaalisuus edellä: Esitykset striimataan, autoihin ja ajamiseen saa kosketuksen testiradalla

IAA MOBILITY 2021 -näyttelyn seuraaminen on nyt entistä helpompaa. Mercedes-Benzin pre-night-tapahtuma 5.9. striimataan suorana verkkolähetyksenä kaikille halukkaille. Lähetyksiä voi seurata Mercedes me median sekä sosiaalisen median välityksellä. Varsinaisen näyttelykokemuksensa Mercedes-Benz rakentaa dialogin ja itse koettujen elämysten varaan. Tähtimerkki ja kaikki sen näyttelyssä esittelemät automallit ovat nähtävissä ja koettavissa Münchenin keskustan Odeonsplatzilla järjestettävässä Open Space -tapahtumassa. Näyttelyalueen ja kaupungin väliltä löytyy myös Blue Lane -testirata, jossa kävijät voivat tutustua itse tulevaisuuden liikkumisratkaisuihin.

Mercedes-Benzin varsinainen näyttelyosasto hallissa B3 keskittyy ajoneuvojen lisäksi erityisteemoihin, jotka valaisevat tulevaisuuden liikkumisratkaisuja eri kulmista ja varsinkin digitalisoitumisen kannalta. Esimerkiksi ASSIST-teeman alla ovat esillä autojen avustinjärjestelmät ja automatisoitu ajaminen, MOBILE-otsikon alla digitaaliset palvelut kuten Mercedes me, EQ ready ja Mercedes me Green charging ja IN CAR -osastolla MBUX-käyttöjärjestelmä, tekoäly ja uusi MBUX Hyperscreen. Ensimmäisen kerran Euroopassa nähdään myös VISION AVTR -konseptimalli.

Lähde: STT Info

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *