SEAT Mii electricin myynti ennätysvauhdissa

SEAT Mii electric on SEATin ensimmäinen täyssähköauto ja sen myynti käynnistyi Suomessa erittäin vauhdikkaasti, sillä ensimmäisen viikon aikana on myyty yli 250 autoa. SEAT Mii electricin ensimmäisen viikon myynti vastaa noin 15 prosenttia koko Suomen tämän vuoden täyssähköautorekisteröinneistä.

SEAT Mii electricin maahantuoja K Auto Oy osasi ennakoida tilannetta ja tuotantopaikkoja on saatu varattua tehtaalta erittäin hyvin. Ensimmäiset Mii electric -täyssähköautot toimitetaan asiakkaille ensi vuoden keväällä. SEAT-jälleenmyyjille ensimmäiset autot saapuvat vuoden 2020 alussa.

”Tiesimme, että Mii Electricissä on potentiaalia, mutta emme odottaneet myyvämme autoja tällaisella vauhdilla. Kiinnostus Mii electriciä kohtaan on ollut täysin poikkeuksellista. Tämä on hieno alku SEATin sähköistymiselle Suomessa”, kertoo K Auto Oy:n SEATista vastaava johtaja Jukka Kiuru.

SEAT Mii electric

”Autojen sähköistyminen lisääntyy huomattavasti: maailmanlaajuisesti täyssähköautojen markkina on kasvanut 75 % viimeisen kahdeksan kuukauden aikana ja SEAT on valmis vastaamaan tähän kysyntään. Mii electric on malli, jolla aloitamme tämän matkan. Tuomme markkinoille edullisen täyssähköauton, joka näyttää sekä tällaisten autojen tärkeyden mallistossamme että täyttää kuluttajien odotukset”, sanoo SEATin toimitusjohtaja Luca de Meo. 

SEAT Mii electric yhdistää sähköisen voimalinjan, dynaamisuuden ja elegantin muotoilun. Uusimmat liitettävyyspalvelut ovat myös käytettävissä ja uusi SEAT CONNECT -etäkäyttöpalvelu esitellään ensimmäistä kertaa Mii electricissä. SEAT Mii electric on ideaali matkakumppani niin kaupunkiin kuin pidemmällekin matkalle. Mii eletricin 32,3 kWh:n (nettokapasitetti) litiumioniakku tarjoaa jopa 260 km toimintamatkan ja pelkässä kaupunkiajossa toimintamatka on jopa 359 km (WLTP).

Mii electricin sähkömoottori tuottaa 61 kW (83 hv) tehoa ja 212 Nm vääntöä. Viisiovinen Mii electric saavuttaa 0–50 km/h vain 3,9 sekunnissa ja 0–100 km/h 12,3 sekunnissa. Huippunopeus on 130 km/h. Varustetasoja on kaksi: Mii electric ja Mii electric Plus. Tarjolla on myös viisi lisävarustepakettia: mukavuuspaketti, kaksi erilaista käytettävyyspakettia, tilapäislatauslaite ja led-päiväajovalot.

SEAT Mii electricin hinnat alkavat 19 388,66 eurosta ja 30.11.2021 saakka (ensirekisteröinti tehtynä) käytettävissä olevan 2 000 euron valtion myöntämän hankintatuen kanssa alkaen hinta on 17 388,66 euroa. Tämän lisäksi maahantuoja tarjoaa oman 2 000 euron hankintatuen 31.12.2019 mennessä Mii electricin ostaville, jolloin alkaen hinta on vain 15 388,66 euroa.

Mii electric on saatavilla myös yksityisleasingilla, jolloin kuukausihinta alkaen on 199 €/kk (48 kk / 40 000 km), käsiraha 0 €. Yksityisleasingin esimerkkihinta sisältää kiinteän kuukausierän sopimuskauden ajan, toimituskulut, rahoituskustannukset, sopimuksen mukaiset ajokilometrit ja kesä- ja talvirenkaat vanteineen ja auto palautuu sopimuskauden jälkeen jälleenmyyjälle.

SEAT Mii electricin hinnasto ja lisävarustehinnasto:
http://bit.ly/SEATMiielectricHinnasto
http://bit.ly/SEATMiielectricLisävarustehinnasto

http://bit.ly/SEATYksityisleasing

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *