Autoilun uutisia

BMW NOUSI AUTOALAN VASTUULLISIMMAKSI VALMISTAJAKSI DOW JONESIN SUSTAINABILITY INDICES -INDEKSISSÄ

BMW nousi Ajoneuvot (Automobiles) -kategorian kärkeen S&P Dow Jones Indices -yhtiön Dow Jones Sustainability Indices World and Europe (DJSI) -indeksin viimeisimmässä luokituksessa, jossa se sai 80 pistettä 100 mahdollisesta.

Vuonna 2020 arvioitiin yhteensä 39 autoteollisuuden yritystä. Tulokset osoittivat, että BMW on parantanut vastuullisuuttaan kaikilla kolmella arviointialueella (hallinto ja talous, ympäristö, sosiaalinen ulottuvuus).

Lue koko juttu loppuun citycar:in verkkosivuilta.

DAF CF ja XF Ultimate-paketti: Täydellinen kuorma-auto omistajalle ja kuljettajalle

Auton ensiluokkaisen tehokkuuden varmistamiseksi Ultimate-paketin tärkeimpiä ominaisuuksia on akun energianhallintajärjestelmä, joka valvoo akkujen kuntoa ja optimoi käyttöaikaa. Pakettiin kuuluu myös rengaspaineiden valvontajärjestelmä, joka valvoo rengaspainetta jatkuvasti ja parantaa polttoainetehokkuutta merkittävästi. Ultimate-paketilla varustetuissa DAFin CF- ja XF-malleissa on myös ennakoiva vakionopeudensäädin, jonka älykäs vakionopeudensäädin pystyy suunnittelemaan ajoa 2 kilometriä eteenpäin. Järjestelmän avulla voimansiirto voi hyödyntää kuorma-auton liike-energiaa mahdollisimman tehokkaasti ja lisätä polttoainesäästöjä jopa 4 %.

Tämän artikkelin voit lukea loppuun laatukuljetuksen verkkosivuilta.

Eurooppaan tulossa rajoitettu erä Mustang Mach 1 autoja

  • Euroopan markkinoille tulevassa Mustang Mach 1:ssä on tehoa (460 hv) ja se tarjoaa suorituskykyä ja erinomaiset ajo-ominaisuudet niin radalla kuin tavallisessa ajossakin.
  • Suorituskykyä parantavat mm. TREMECin kuusivaihteinen manuaalivaihteisto, tasauspyörästön lukko, Mustang-mallien nopeammin reagoiva ohjaus, MagneRide® -jousitus sekä 22 prosenttia parempi pitovoima (downforce). 

Mustang Mach 1 oli Euroopassa nähtävillä ensimmäisen kerran West Sussexissa järjestetyssä Goodwood SpeedWeek -tapahtumassa. Uusi Mustang Mach 1 on rata-ajossa kaikkien aikojen nopein Euroopassa myytävä Mustangin tuotantomalli. Autossa on parannettu aerodynamiikka, kalibroitu 460 hv 5,0 litran V8-moottori ja tehokkaampi jäähdytys.

Lue tämä juttu loppuun meidän aikasemmasta artikkelista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *