Volkswagenin osuus täyssähköautojen rekisteröinneistä jo yli kolmannes

Volkswagen oli täyssähköautojen ylivoimainen markkinajohtaja marraskuussa 34,8 % markkinaosuudella. Marraskuussa Volkswagenin osuus täyssähköautojen rekisteröinneistä oli siis jo yli kolmannes koko markkinasta.

Lokakuun täyssähköautomarkkinan ykkönen Volkswagen jatkoi vahvaa suoritustaan myös marraskuussa. Volkswagenin täyssähköautojen markkinaosuus oli lokakuussa 26,2 % ja marraskuussa nousua oli lähes 10 %-yksikköä. Kaikkiaan Volkswagenin täyssähköautoja rekisteröitiin marraskuussa 93 kappaletta, ja mallikohtaisten rekisteröintien kärjessä olivat uusi ID.3 ja e-up!. Yhteensä marraskuussa rekisteröitiin 267 täyssähköautoa. Tammi-marraskuussa Volkswagenin täyssähköautoja rekisteröitiin yhteensä 756 kappaletta, mikä vastaa 23,7 % markkinaosuutta.

”Vuosi 2020 on Volkswagenin uuden sähköisen aikakauden alku, myös Suomessa. Tänä vuonna täyssähköisen mallistomme laajentuminen on alkanut toden teolla ja suomalaiset ovat ottaneet uudet mallit ilolla vastaan. Kokonaisuudessaan meillä on Suomen olosuhteisiin mainiosti sopivan laajan malliston ja verkostomme hyvän työn vuoksi erinomaisen hyvä asema markkinoilla”, kertoo K-Auton Volkswagen-henkilöautoista vastaava johtaja Mikko Mykrä.

Lähde: Bisnode Finland / NewsCision


Muuta luettavaa muualta

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira ?

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi
Helsingin nähtävyydet
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Internet historia
Edullinen aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli hinta
Samsung 8K TV
Tilaa netistä
Pasianssi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *