CUPRA DarkRebel: Digitaalisesta maailmasta todelliseen konseptiautoon

CUPRA DarkRebel on auto, joka rikkoo suunnittelun ja suorituskyvyn rajoja ja jopa kyseenalaistaa tavan, jolla autoja suunnitellaan ja luodaan tulevaisuudessa uusille sukupolville.

CUPRA DarkRebel ottaa askeleen lähemmäs aitoa maailmaa, kun mahdollisuus vaikuttaa auton todelliseen muotoon hyperkonfiguraattorin kautta päättyy. Berliinin Exponential Impulse -tapahtumassa maailma kuuli kutsun ja vastasi siihen tuhansittain.

CUPRA Tribe -heimolaisten yli 270 000 CUPRA-konfiguraatiota, mukaan lukien brändilähettiläät, kuten Alexia Putellas, Marc ter Stegen, Ansu Fati ja Daniel Brühl, käyttivät mukaansatempaavaa virtuaalista työkalua ja auttoivat muotoilemaan CUPRA DarkRebelin ominaisuuksia. DarkRebel on brändin ensimmäinen konseptiauto, joka luotiin Metahypessä, CUPRAn virtuaalitodellisuudessa. Tuhannet konfigurointitiedot käytetään hyväksi CUPRA DarkRebelin todellisen konseptiauton suunnittelussa.

”CUPRA DarkRebel on brändin uusin provokaatio, joka on luotu ilman todellisen maailman rajoja. Tämä konseptiauto on luotu seuraavaa sukupolvea varten, ja sen on suunnitellut heimo, ei yksilö, se on kapinallinen, jonka on tarkoitus osoittaa, että sähköautot voivat olla seksikkäitä, tunteita herättäviä ja shokeeraavia”, sanoi CUPRA:n toimitusjohtaja Wayne Griffiths. ”Uskon, että CUPRA on puhdas pakkomielle. Se on brändi, jonka ovat luoneet palavaa intoa kokevat ihmiset. DarkRebel on todiste tästä intohimosta.”

Käyttäjät kaikkialta maailmasta panostivat luovuuteensa ja vaikuttivat CUPRA DarkRebelin lopulliseen suunnitteluun. Eniten konfiguraatioita tehtiin Espanjassa ja Saksassa; kymmenen parhaan joukossa ovat myös Meksiko ja Turkki.

Hyperkonfiguraattorissa käyttäjät voivat valita kolmesta ympäristöstä – Exponential square, Exponential cube ja Exponential infinite, joissa he voivat luoda oman CUPRA DarkRebelin. CUPRA Tribe -heinolaisia kiinnosti eniten Exponential square, jossa muotoilua havainnoidaan luonnollisten elementtien, kuten mineraalien ja kivien ympäröimänä ja maanläheisten värien kautta.

Hyperkonfiguraattori sai laajaa kiinnostusta, ja 74 % käyttäjistä käytti mobiililaitteita – mikä on selvä osoitus siitä, että DarkRebel on uuden sukupolven suunnittelema auto.

Hyperkonfiguraattorilla voi luoda ainutlaatuisen personoidun CUPRA DarkRebelin ja se on avoinna koko CUPRA Tribe -heimolle.

Lähde: CUPRA (news cision)
Kuvat: CUPRA


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *