Lohjan ABC – Suomen sähköisin liikenneasema

Suomen vilkkaimman väylän ykköstien varrelta löytyvästä ABC Lohjasta on hetkessä tullut yksi eniten sähköauton latausmahdollisuuksia tarjoavista ABC-asemista. Jo pitkään ABC:llä olleen Recharge-latausaseman lisäksi ABC:lle avattiin toukokuussa huippunopea 600 kilowatin ABC-latausasema ja palvelutarjonta kasvoi entisestään, kun Tesla avasi ABC:lle oman suurteholatausasemansa pe 11.8.2023.

SSO:n alueen ensimmäinen ABC-latausasema avattiin tammikuussa 2023 ABC Piihoviin ja sittemmin Saukkolan Salelle. ABC- latausverkoston laajeneminen jatkui toukokuussa, kun ABC Lohjalle ja Sale Hiidensalmelle avattiin myös ABC-latausasemat. ABC Lohjan uusi latausasema on ollut avauksesta lähtien ahkerassa käytössä ja se on saanut erittäin hyvän vastaanoton sähköautoilijoiden keskuudessa. ABC Lohjan huippunopean latausaseman kokonaisteho on 600 kilowattia ja sillä on 6 suuritehoista CCS- latauspaikkaa. Latausteho jaetaan dynaamisesti latauspaikkojen välillä, kuten muillakin ABC-latauksen teho- ja suurteholatausasemilla. 

ABC Lohjan latausmahdollisuudet kasvoivat nyt entisestään, kun Tesla avasi Lohjalle 12 suurteholatauspaikkaa pe 11.8.2023.

Teslan latausaseman avauksen jälkeen ABC Lohjalla on 24 latauspistettä, jotka takaavat sujuvan matkanteon sähköautoileville asiakkaille, tehden näin ABC Lohjasta Suomen sähköisimmän liikenneaseman. ABC- latausasemalla maksaminen tapahtuu helppokäyttöisellä ABC-mobiilisovelluksella, jonka voi ladata puhelimen sovelluskaupasta. ABC:n monipuolisista palveluista nauttiessa aika ei taatusti tule pitkäksi lataamisen valmistumista odotellessa ja ABC mobiilista voit helposti seurata myös lataamisen edistymistä vaikkapa ruokailun lomassa. 

Suur-Seudun Osuuskaupalla on tarkoitus lisätä ABC-latausasemien määrää myös tulevaisuudessa. ”Vastuullisuus on meille tärkeää ja tuemme päästötöntä liikennettä laajentamalla ABC-latausasemien tarjontaa SSO:n alueella vielä lisää tämän ja tulevien vuosien aikana”, kertoo SSO:n liikennekaupan toimialajohtaja Heikki Vottonen. ”Valtakunnallisesti ABC-latausverkosto on laajentunut jo useamman osuuskaupan alueelle ja se kasvaa jatkuvasti. Ajantasaisen tiedon latausverkostosta voi tarkistaa esimerkiksi ABC-mobiilista tai nettisivuilta abcasemat.fi”, jatkaa Vottonen. 

Lähde / Kuva: SSO


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Mikael Granlund – Menestyvä jääkiekkoilija kansainvälisellä tasolla

Mikael Granlund on menestyvä suomalainen jääkiekkoilija, joka on tehnyt vaikutuksen kansainvälisellä tasolla. Hän aloitti uransa Suomen Liigassa ja nousi nopeasti nuorten maajoukkueisiin. Granlundin taidot ja älykäs peli-ilme huomattiin myös NHL:ssä, jossa hän edusti Minnesota Wildia ja Nashville Predatorsia. Hänet tunnetaan erityisesti upeasta ”Mikaelin maalista” vuoden 2011 MM-kisoissa. Granlundin lahjakkuus, luovuus ja peliäly tekevät hänestä arvokkaan pelaajan niin seuralle kuin maajoukkueellekin. Mikael Granlund ero aihe on noussut monen ihmisen mieleen.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Oletko koskaan testannut nettisi nopeutta?

Internet nopeustesti on kätevä työkalu, jonka avulla voit mitata internet-yhteytesi nopeuden. Se mittaa sekä lataus- että lähetysnopeuden, antaen selkeän kuvan siitä, miten nopeasti voit ladata ja lähettää tietoja verkossa. Nopeustesti auttaa sinua varmistamaan, että internetyhteytesi toimii odotetusti ja tarvittaessa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Lisäksi se auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen liittymän tarpeisiisi, jotta voit nauttia saumattomasta ja nopeasta netinkäytöstä.

Garmin älykello käteen ja kohti parempaa hyvinvointia

Garmin on esitellyt uuden vivoactive 5 -älykellon vanhamman Garmin vivoactive 4 tilalle. Uudessa Garmin vivoactive 5 mallissa on kirkas AMOLED-kosketusnäyttö. Kohtuuhintaisessa, jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetussa laitteessa on laaja valikoima hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia. vívoactive 5 auttaa ymmärtämään kehoa paremmin, neuvoo aktiivisempaan elämään ja tukee kuntoilutavoitteiden saavuttamisessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *