Suomen edullisin täyssähköpakettiauto Volkswagen e-up! Cargo nyt myynnissä

  • Volkswagen tuo Suomen markkinoille uuden täyssähköisen pakettiautoversion – e-up! Cargon
  • Toimintamatkaa jopa 260 km (WLTP)
  • Hinta alkaen 26 990,00 euroa (Volkswagen e-up! Cargo, 61 kW, automaatti)
  • Autoja saatavilla heti Suomen maavarastosta

Volkswagen toi vuoden 2020 lopulla mallistoonsa pienemmän kokoluokan pakettiautomallin Volkswagen up! Cargon. Nyt vuorossa on sen täyssähköinen versio – Volkswagen e-up! Cargo. Volkswagen e-up! Cargo on kokoonsa nähden erinomainen valinta pienempään jakelu- ja kuljetustarpeeseen, ja se vakuuttaa myös erinomaisilla ajo-ominaisuuksillaan. Volkswagen e-up! Cargon toimintamatka on jopa 260 kilometriä (WLTP), ja matka taittuu paikallisesti täysin päästöttömästi ja hiljaisesti. Volkswagen e-up! Cargon kantavuus on mallista riippuen 326-357 kg ja tavaratilan tilavuus 0,95 m3. Volkswagen e-up! Cargo -täyssähköpakettiauton hinnat alkavat 26 990,00 eurosta ja autoja on saatavilla heti Suomen maavarastosta.

Volkswagen e-up! Cargo -pakettiauto perustuu täyssähköiseen Volkswagen e-up! -henkilöautoon. Sen akkukapasiteetti on 36,8 kWh ja se on varustettu yksivaihteisella automaattivaihteistolla. Volkswagen e-up! Cargon sähkömoottori tuottaa 61 kW (83 hv) tehoa ja 212 Nm vääntöä. Sen yhdistetty kulutus on 14,4 kWh/100 km (WLTP). Volkswagen e-up! Cargo kiihtyy 0–100 km/h 11,9 sekunnissa ja sen huippunopeus on 130 km/h. Akku voidaan ladata 80 % asti tunnissa käyttäen CCS-pikalatauslaitetta (DC, 40 kW). Volkswagen turvaa myös akun pitkäikäisyyden ja tarjoaa akulle takuun aina 8 vuoteen tai 160 000 kilometriin saakka.

Täyssähköisestä henkilöautosta tehdään pakettiautoversio poistamalla takapenkit ja asentamalla takapenkkien tilalle Verhoomo Sorsan tavaratilan lattiaratkaisu. Auton alkuperäiset takaistuimet toimitetaan aina auton mukana, joten auton voi halutessaan palauttaa takaisin henkilöautoksi.

Täyssähköisen e-up! Cargo -pakettiauto on saatavilla kahdella eri varustelutasolla e-up! Cargo ja e-up! Cargo Style. Sen merkittävimpiä vakiovarusteita ovat mm. Hill Hold –mäkilähtöavustin, led-päiväajovalot ja halogeeniajovalot, lämmitettävä tuulilasi, monitoimikamera avustavia järjestelmiä varten, kaistallapitoavustin Lane Assist, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, automaattinen ilmastointi Climatronic, Radio Composition Phone USB-liitännällä, 2 kaiuttimella ja Bluetooth-yhteydellä ja monitoiminäyttö Plus, maps + More -älypuhelintelakka sekä 12V-pistorasia kojelaudassa ja e-Sound ajoääni (varoitusääni pienille nopeuksille). Lisäksi mukana tulee latauskaapeli suko-pistokkeella (Mode 2) sekä julkisiin latauslaitteisiin sopiva Mode 3 (Type 2) -kaapeli.

Lisävarusteena saatavilla on esimerkiksi avustavat järjestelmät -paketti, joka sisältää peruutuskameran, pysäköintitutkan takana ja vakionopeudensäätimen. Tavaratilan ja etuistuinten väliin on myös mahdollista saada lisävarusteinen teräksinen suojaverkko.

Lähde: News Cision

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *